Skip to main content
ДО УІПА
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Осінній семестр 2022/2023н.р.

Осінній семестр 2022/2023н.р.

  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна (ЗМФСГ) (22-23)
Технологія виробництва кулінарної продукції
Біологічна та харчова хімія 22-23
Виробниче навчання (ДІТ-Ш22, ПОТ22, ПОД22)
Виробниче навчання_ ДІТ-ПОТ21, ДІТ-Ш21, ДІТ-ПОД21
Живопис та основи кольорознавства (ДІТ-Ш20, ПОД20)
З Загальна, органічна хімія та екологія
З Методи контролю якості харчових продуктiв
З Процеси та обладнання харчової галузі
Загальна, органична хімія та екологія
Інноваційні технології та діджиталізація в галузі (ДІТ-ПОТ22 мг)
Інноваційні технології у харчовій галузі
Комп'ютерний дизайн (ЗІТ-ПОД18+ПОТ18)
Комплексне проектування одягу (ДІТ-ПОТ22мг)
Конструювання швейних виробів (ДІТ-ПОТ21пр.,ДІТ-ПОТ19, ДІТ-Ш19)
Конструювання швейних виробів (ДІТ-Ш20)
Малюнок і основи композиції (ДІТ- Ш 21, ДІТ-ПО Д21, ДІТ-ПО Т21)
Малюнок і основи композиції (ЗІТ-ПОД19+ПОТ19)
Математичні і графічні основи галузевого знання для швейних та харчових спеціальностей
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна 22-23
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Powered by Moodle