Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2022/2023
  5. Заочна форма
  6. ІІІ курс

ІІІ курс

Проєктування закладів готельно-ресторанного бізнесу (ЗГР-19)

  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна

Організація харчування туристів в готельних комплексах (ЗГР-20)

  • Викладач: Липовий Денис Васильович

Проєктування та інжиніринг підприємств галузі (ЗТХ-19)

Контроль та управління якістю та безпечністю харчових продуктів (ЗТХ-19)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Кейтеринг (ЗГР-20, ЗГР-22 пр)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Культура готельно-ресторанного сервісу (ЗГР-20)

  • Викладач: Паньків Марія Михайлівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle