Skip to main content
ДО УІПА
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Весняний семестр 2021/2022н.р.

Весняний семестр 2021/2022н.р.

  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Підготовка до атестаційного іспиту 2 курс- молодші бакалаври - ДТ-ПОХ-20млб
Технологічна практика3 курс
Виробнича практика 2 курс
Виробнича практика 1 курс
Тренiнг (Технологiчна практика) ХТ
Виробниче навчання (ДІТ-Ш21, ДІТ-ПОТ21, ДІТ-ПОД21)
Виробниче навчання (ДТ-Ш20, ДТ-ПОД20, ДТ-ПОПсд20)
Основи наукових досліджень (ДІТ-ПОТ21мг, ДІТ-ПОХ21мг)
Організація та управління в галузі (ДІТ-ПОТ21мг, ДІТ-ПОХ21мг)
Процеси та обладнання харчової галузі
Методи контролю якості харчових продуктiв
Фізико-хімічні властивості матеріалів і товарів в галузі
Виробниче навчання ХТ 2 курс Весна
Виробниче навчання ХТ 1курс Весна
Основи дієтичного харчування
Історія мистецтва та стилю (ДІТ-ПОД19, ДТ-Ш19)
Матеріалознавство швейних виробів (ДІТ-ПОТ21пр., ДІТ-Ш19, ДІТ-ПОТ19)
Методи оптимізації в галузі (ДІТ-Ш20, ДКІ-К20, ІС-20)
Основи технології виробів (ДМП-ПОПсд20, ДІТ-Ш20, ДІТ-ПОД20)
САПР одягу (ДІТ-Ш18, ДІТ-ПОТ18, ДІТ-ПОД18, ДІТ-ПОТ20пр.)
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Powered by Moodle