Skip to main content
ДО УІПА
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. ЗАОЧНА ФОРМА ЗДОБУТТЯ ОСВІТИ

ЗАОЧНА ФОРМА ЗДОБУТТЯ ОСВІТИ

  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Художнє проєктування виробів (ЗІТ-ПОД18+ПОТ18)
Комп'ютерний дизайн (ЗІТ-ПОД18+ПОТ18)
Моделювання і художнє оздоблення (ЗІТ-ПОД18+ПОТ18)
Основи конструювання виробів _ ЗТ-ПОД19+ПОТ19
Історія мистецтва та стилю (ЗІТ-ПОД18, ПОТ18)
З Технологія та організація харчових виробництв
Організація виробництва та обслуговування в закладах харчової галузі 4 курс
З Технологія харчових виробництв
Основи художнього проектування (ЗТ-ПОД18+ПОТ18)
Художнє проектування виробів (ЗТ-ПОД18+ПОТ18)
Живопис та основи кольорознавства (ЗТ-ПОД18+ПОТ18)
Малюнок і основи композиції (ЗТ-ПОД19+ПОТ19)
З Технологія виробництва кулінарної продукц
Теоретичні основи роботи технологічного обладнання в галузі_весна_ЗТ-ПОХ18+ПОСт18, ЗТ-ПОД18+ПОТ 18
З Процеси та обладнання харчової галузі[Лб]
Технологія швейних виробів
Проектування швейних підприємств (ДТ-Ш17, ДТ-Ш19пр., ДТ-ПОТ17, ДТ-Ш18)
Основи технології виробів (ДТ - ПО Т 19, ДТ-ПО Д19, ДТ-Ш19)
Основи технології виробів_ЗТ-ПОД18+ПОТ18
Конструкторсько-технологічна підготовка_ЗТ-ПОТ17
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next page
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Powered by Moodle