Skip to main content
ДО УІПА
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Осінній семестр 2021/2022н.р.

Осінній семестр 2021/2022н.р.

Основи конструювання виробів _ ДМП - ПО Псд 20; ДТ- Ш 20; ДТ-ПО Д20
Конструювання та моделювання швейних виробів (ДТ-Ш18; ДТ-ПОТ18; ДТ-ПОД18; ДТ-ПОТ20 приск.)
Вступ до фаху та виробниче навчання (ДІТ-Ш21; ДІТ-ПОД21; ДІТ-ПОТ21)
Товарознавство харчової продукції
Основи комп'ютерного дизайну _ ДТ-ПО Т18; ДТ-ПО Т20 приск; ДТ-ПОД18; ДТ-Ш18
Обладнання швейного виробництва _ ДІТ-ПО Т21 приск; ДТ - ПО Т 19; ДТ-Ш19
Математичні і графічні основи галузевого знання _ ДІТ- Ш 22, ДІТ-ПО Т22, ДІТ-ПО Х22, ДІТ-ПО Х22 млб
Малюнок і основи композиції _ ДТ-Ш20; ДТ-ПОД20; ДТ-Ш19
Живопис та основи кольорознавства _ ДТ-Ш19; ДТ-ПОД19
Виробниче навчання _ ДІТ-Ш20; ДІТ-ПОД20; ДМП-ПОПсд20
Системи управління якістю
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна
Загальна, органічна хімія та екологія
Біологічна та харчова хімія
ВСТУП ДО ФАХУ та Виробниче навчання
ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ 2 курс Осінь
Інноваційні технології, ресурси та діджиталізація в галузі
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Powered by Moodle